امداد رایانه تراکمه

🛠 مهندسی نرم افزار رایانه(tablet&laptop) و گوشی

امداد رایانه تراکمه

🛠 مهندسی نرم افزار رایانه(tablet&laptop) و گوشی

بسم الله الرحمن الرحیم


🛠 مهندسی نرم افزار رایانه(tablet&laptop) و گوشی ;


🛠رفع اشکال نرم‌افزاری انواع گوشی،رایانه

🛡💉ویروس یابی، ویروس زدایی

🛠برطرف کردن کندی

🛠رفع اشکال انواع برنامه

🔐امنیت اطلاعات

🗂بازیابی داده ها

💾 برنامه نویسی

🎮بازی سازی

.. .

۰۹۱۷۵۳۴۹۸۹۰
+989175349890
آزاد

ایران- فارس- لامرد-میدان شهداء- بلوار شهید مطهری- تراکمه سفلی- قلعه ملا- روبروی خ. شهید زمانی- کوچه یاس(7)- اول کوچه- امداد رایانه تراکمه


🌐پایگاه مجازی:
wWRDAa.blog.ir

کانال ما در شبکه های اجتماعی(اصلیش در سروش);
@wWRDAa💻📱🖥
دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
آخرین نظرات
۲۴ دی ۹۸ ، ۰۸:۵۸

جنگ الکترونیک

 بسم الله الرحمن الرحیم

 

💢 جنگ الکترونیک دشمن عامل زدن هواپیما بود!

 ⭕️بسیار مهم


📄 گزارش زیر توسط واحد دفاعی #موسسه_مصاف_ایرانیان تنظیم شده است و به احتمال بسیار زیاد دلیل شلیک پدافند ایرانی به هواپیمای اوکراینی انجام عملیات «سوتر» از سوی امریکایی ها بوده است.

 

 

 

‏بسم الله الرحمن الرحیم
این سوال برای بسیاری از هموطنان عزیز مطرح شده که چطور ممکن است یک سامانه پدافند هوایی و موشکی یک هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ با آن حجم از جثه را یک موشک کروز شناسایی کند. در این ‎#رشتو بنا داریم به معرفی یک سامانه جنگ الکترونیک سایبری اشاره کنیم ‏که فرایند کارکرد آن فریب سامانه‌های دفاع هوایی و موشکی حریف است.سامانه جنگ الکترونیک سوتر(Suter)و سامانه دفاع هوایی و موشکیBUK-M1

 هدف از استفاده از سامانه‌های جنگ الکترونیک در میدان‌های نبرد،ایجاد اختلال در سیستم‌های راداری و ناوبری کشورهای حریف است و شامل چند مورد است که به علت گستردگی محتوی در این مبحث نمی‌گنجد.

 سامانه جنگ الکترونیک سوتر (Suter) نیز یک نوع سامانه جنگ الکترونیک است که هدف از کارکرد آن فریب سیستم‌های دفاع هوایی و موشکی حریف است.کارکرد این سامانه به گونه‌ای است که با ارسال امواج الکترونیکی و الکترومغناطیسی به سیستم‌های دفاع هوایی و موشکی و نفوذ در رایانه آن‌ها و یا شبکه یکپارچه پدافندی، ضمن ایجاد اختلال در فرایند کارکرد آن‌ها، پالس‌ها و داده‌های غلط را برای آن‌ها  ارسال می‌کند. بنابراین می‌توان این سامانه را یک سیستم جنگ الکترونیک سایبری نیز برشمرد.

‏این سیستم جنگ الکترونیک در ابتدا توسط شرکت سیستم‌های الکترونیکی BAE آمریکا طراحی و تولید شد. شایان ذکر است که این سیستم پیشنه استفاده در عملیات‌های رزمی را هم دارد جنگنده های اف ۱۶ رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۷ سپتامبر ۲۰۱۹ ضمن ورود به حریم هوایی سوریه و هدف قرار دادن مواضع نظامی در استان حماه در هنگام بازگشت در تور سیستم‌های پدافند هوایی سوریه قرار گرفتند. جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به منظور خارج شدن از تور پدافند هوایی سوریه با استفاده از این سامانه جنگ الکترونیک،موقعیت (coordination) ومعرف خود را بر روی یک هواپیمای الیوشن ارتش روسیه IL20 منتقل کردند و سیستم‌های پدافند هوایی سوریه نیز فریب سامانه جنگ الکترونیک رژیم صهیونیستی را خورده و هواپیمای روسی را مورد هدف قرار دادند.


‏جنگنده‌های رژیم صهیونیستی که برای اولین مرتبه به کارایی این سامانه جنگ الکترونیک پی برده بودند، در هنگام پرواز هواپیماهای ترابری ایران به سوریه، بر فراز حریم هوایی لبنان پرواز کرده و داده‌های فریب را بر روی هواپیماهای ترابری ایران قرار می‌دادند با این فرضیه که سامانه‌های پدافند هوایی سوریه دوباره فریب عملیات جنگ الکترونیک رژیم صهیونیستی را خورده و هواپیماهای ترابری ایران را هدف قرار دهند.

 استفاده از سامانه جنگ الکترونیک فریب توسط آمریکا نیز در خرداد ماه سال جاری علیه ایران نیز آزمایش شد در آن دوره که در بحبوحه انهدام هواپیمای بدون سرنشین MQ-4 آمریکا و تحرکات نظامی آمریکا در جنوب خلیج فارس قرار داشت، بر روی یکی از سامانه‌های راداری یک فروند سوخت‌رسان KC-135 آمریکا بر روی حریم هوایی ایران و در نزدیکی سایت هسته‌ای نطنز مشاهده شد، اما با استفاده از سامانه‌های تلفیق اطلاعات و سیستم یکپارچه پدافندی مشخص گردید که هدف مورد نظر یک هواپیمای غیرنظامی متعلق به یکی از شرکت‌های هواپیمایی داخلی بوده است.

در ارتباط با سیستم پدافند هوایی BUK-M1 نیز لازم به توضیح است که این سیستم در واقع یک سیستم پدافند هوایی متحرک تاکتیکی در سطح تیپ و لشکر است که با توجه به شرایط صحنه نبرد و جابجایی یگان‌های زمینی بایستی به طور مداوم موقعیت خود را جابجا کرده و نسبت به مقابله با اهداف مهاجم اقدام نماید.

‏سیستم BUK-M1 در واقع همان سیستمی است که در تاریخ 24 آگوست 2014 (2 شهریور 1393) یک فروند هواپیمای بدون سرنشین رادار گریز پیشرفته رژیم صهیونیستی موسوم به HERMES-450 که یک پهپاد جاسوسی است را در حالی که وارد حریم هوایی ج.ا.ایران شده بود مورد هدف قرار داد بنابراین این سیستم از کارایی بالایی در درگیری‌های تاکتیکی و برد کوتاه برخوردار بوده وبه دلیل جابجایی‌های مداوم ضرورتا نیازی نیست در سامانه یکپارچه پدافندهوایی قرار گیرد،اما این سیستم ازنقاط ضعف جدی نیز برخوردار است به ویژه دربرابر سامانه‌های جنگ الکترونیک از نوع آمریکایی اما با وجود همه این موارد حادثه ناگوار پرواز بوئینگ ۷۳۷ هواپیمایی اوکراین کام همه ملت ایران را به ویژه بعد از سیلی محکم سپاه به آمریکا بسیار تلخ کرد

 

 

ادامه پست قبلی 👆

اما این احتمال نیز دور از ذهن نیست که سیستم پدافند BUK-M1 در آن شرایط ویژه با بالاترین سطح هشدار (High Alert) توسط سامانه‌های جنگ الکترونیک آمریکایی به ویژه پهپادهای MQ-1 که پایلوت اصلی سیستم‌های جنگ الکترونیک هستند و در آن زمان در مناطق مختلف مرزی به ویژه  در شمال اقلیم کردستان عراق فعالیت می‌کردند، توسط سامانه‌های فریب سوتر دچار اختلال و فریب تاکتیکی شده باشد.

‏نکته‌ دیگر در ارتباط با جو حاکم بر کارکنانی است که در سامانه‌های پدافند هوایی و موشکی مستقر می‌شوند. این کارکنان به ویژه در شرایط جنگی با بالاترین سطح هشدار با شرایط ویژه‌ای روبرو هستند. آن‌ها بایستی بعد از شناسایی هدف در کسری از ثانیه (در نهایت ۱۰ ثانیه) تحلیل کرده، تصمیم‌گیری و اقدام نمایند،و در عین حال ضریب احتمال خطا را به حداقل برسانند. اما با همه این موارد حتی در صورت فرض اینکه این سامانه در معرض فریب جنگ الکترونیک قرار داشته، این موضوع قطعا توسط کارشناسان نخبه نظامی مورد بررسی قرار می‌گیرد و در صورت اثبات این مدعی، آمریکا مرتکب طبق مواد 4، 5 و 44 معاهده شیکاگو مرتکب «جنایت علیه بشریت» شده و از طریق مراجع بین المللی قابل پیگیری خواهد بود.

با وجود همه این موارد حادثه ناگوار پرواز بوئینگ ۷۳۷ هواپیمایی اوکراین کام همه ملت ایران را به ویژه بعد از سیلی محکم سپاه به آمریکا بسیار تلخ کرد
و ملت شریف ایران را داغدار جانباختگان این حادثه ناگوار نمود. اما نکته این حادثه ناگوار این است که مانند آن ممکن است برای هر یک از ما در جریان زنگی روزمره مصداق داشته باشد آیا تاکنون فکر کرده‌اید راننده‌ای که با سرعت بالا درخیابان‌ها تردد می‌کند وناگهان با عابرین پیاده مواجه می‌شود،چه واکنشی نشان می‌دهد؟آیا تاکنون این اتفاق نیافتاده؟آیا تصور کرده‌اید که منزل شما توسط سارقین مسلح باصورت پوشیده مورد حمله قرار گرفته و اهل منزل شما درخطر هستند و این ممکن است یک فریب یا شوخی توسط دوستان نزدیک شما باشد. در آن لحظه چه تصمیمی خواهید گرفت؟ کارکنان سامانه پدافند BUK-M1 نیز در چنین شرایطی قرار داشتند، اما قطع یقین هدف غایی آن‌ها دفاع از حریم هوایی کشورشان که برای آن‌ها حکم ناموس را داشته بوده است.
کمی وجدان!

‏اما نکته آخر: به فرض که کارکنان سیستم پدافند BUK-M1 فریب سیستم جنگ الکترونیک دشمن را خوردند که این امکان برای هر یک از ما که با سامانه‌های هوشمند مانند همین گوشی‌های تلفن همراه کار می‌کنیم ممکن است اتفاق افتد اما سوال این است:

 تا چه اندازه مایل هستید خود را در معرض فریب عناصر نفوذی داخلی و خارجی قرار دهید؟ آیا از خودتان سوال کرده‌اید هدف این‌ بوقچی‌ها چیست؟ و اگر متوجه فریب خود توسط عناصر نیرنگ شدید چه واکنشی انجام می‌دهید؟
کمی وجدان!

 

 

خدا بهتر میداند...

    

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۱۰/۲۴
رضا آزاد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی